Restaurant Сhisinau #1

Un Restaurant cu o priveliște minunată către parcul central, cu o bucătărie modernă și cu o varietate mare de cocktail-uri. Acesta este un loc excelent pentru recrearea familiei, organizarea întâlnirilor cu prietenii sau a unor întâlniri de afaceri.

ÎN LUD`S PUB

Întotdeauna este ceva nou și interesant

Seturi pentru companie

soluții gata făcute.

Aveți mulți prieteni și vă place să vă întâlniți într-o companie mare? "Seturile" noastre fac orice companie mai prietenoasă.

Design nou, gusturi noi

Există subtilități în totul!

Deseori actualizăm meniul, deoarece oaspeții noștri sunt oaspeți regulati, dar felurile de mâncare pe care le-au iubit mult timp toată lumea au un aspect special pentru restaurant.

LUDS PUB - pentru cei care știu!

cum să ajungeti?

LUDS PUB - un loc pentru toată lumea, dar nu toti ne va găsi! În felul său, acesta este faimosul Eldorado sau dacă vreți, Atlantida misterioasă.

Îmbunătățirea
aripioarelor de pui 

Burgerii noștri sunt pregătiți din produse ce nu conțin substanțe chimice și conservanți: carne, legume proaspete, sos de firmă și chifle aromate de producție proprie. 

Salată cu file
de biban 

Peștele — practic de orice tip — este incredibil de folositor. Nutriționiștii afirmă că mâncărurile preparate din pește sunt mult mai folositoare decât cele din carne. Noi vă prezentăm o apariție nouă în categoria salatelor.

Cei mai gustoși

burgeri din Chișinău 

Noi preparăm burgeri din produse ecologice ce nu conțin substanțe chimice și conservanți: carne, legume proaspete, sos de firmă și chifle aromate de producție proprie

Urmăriți-ne pe paginile de socializare.

Abonați-vă și veți fi informat
despre noile promoții 

Thanks for filling out form!

ADRESS:
Str. Pușkin, 32, Кишинёв, Chișinău 2011, Молдова

CONTACTS
Email: fb@bristol.md
Phone:

+373 60 78 38 38


ADVERTISING