bootstrap theme

CEI MAI GUSTOȘI BURGERI SUNT CREAȚI AICI!

Lud’s pub este amplasat în centrul orașului într-o zonă confortabilă. Pe de o parte acesta este un centru comercial – SUN CITY, pe de altă parte este un hotel cu patru stele - Bristol Central Park Hotel. Geamurile acestui pub oferă o priveliște minunată către parcul central și catedrală.

Burgerii noștri sunt pregătiți din produse ce nu conțin substanțe chimice și conservanți: carne, legume proaspete, sos de firmă și chifle aromate de producție proprie. 

La crearea unui gust orice detaliu este important, însă cea mai principală, excepție în cazul vegetarienilor, este carnea. Furnizorii noștri de carne la crescătorie utilizează doar nutreț și furaje care nu conțin hormoni și antibiotice.

 Deși în restaurantele fast food burgerii sunt în fruntea meniului, în Lud’s Pub aceștia au puține în comun cu cele din fast food, doar denumirea și chiflele.

Apropos, în afară de burgeri aici puteți găsi orice doriți de la aperitiv până la desert: salate populare, bucate franceze, crenvurști afumați germani, pasta italiană și multe altele.  

Luând în considerație faptul că mulți oaspeți vin din diferite părți ale lumii, harta geografică a meniului nostru s-a creat în mod automat, iar arta culinară modernă în stil „Fusion” ne-a permis să introducem bucate tradiționale din diferite culturi.


Stilul pub-ului este unul original în stil aristocratic, iar proporțiile sale, în care încap în jur de 150 locuri inclusiv tejgheaua de bar în format „Bar & Grill”, sunt plăcute și uimitoare. În general aici este creată o atmosferă potrivită pentru evenimente de mărime și stil diferit.

Prietenii noștri, cei mai buni designeri din Moldova, au creat un concept unic de design interior pentru a crea comoditate și confort maxim. Pentru a alege masa care întrunește cerințele și mărimile dumneavoastră, între două și o duzină de persoane, a fost creată climatizarea zonală.  

ADRESS:
Str. Pușkin, 32, Кишинёв, Chișinău 2011, Молдова

CONTACTS
Email: fb@bristol.md
Phone: +373 68 38 38
ADVERTISING
Advertising: +373 69 777 296
Email: admin@bristol.md